23948sdkhjf

Amazon rykker ind i Giengen

Garbe etablerer distributionscenter til den amerikanske gigant.

Garbe Industrial Real Estate GmbH fortsætter sit mangeårige samarbejde med Amazon. Sammen med Honold Logistik Gruppe udvikler den Hamburg-baserede ejendomsspecialist et distributionscenter for Amazon i Giengen an der Brenz (i distriktet Heidenheim i Baden-Württemberg), 40 kilometer nord for Ulm, med et hallareal på cirka 5.800 kvadratmeter. Byggeriet forventes at begynde i maj.

Efter den planlagte færdiggørelse i foråret næste år vil Amazon bruge den nye bygning til last mile pakkelevering i B2C-forretningen. Hallen vil være udstyret med seks porte til lastning og aflæsning af køretøjerne. Ud over hallarealet er der planlagt 2.200 kvadratmeter til kontorer og sociale rum. Ved siden af distributionscentret er der planlagt en parkeringshus med flere etager, som tilbyder parkeringspladser til varevogne og biler på fire niveauer. Ejendomsudbyder CBRE fungerede som formidler i udlejningen til Amazon.

Ejendommen vil blive bygget på en del af det cirka 78.000 kvadratmeter store anlæg Giengener Industriepark A 7.

- Områder af denne størrelse med så gode forbindelser til motorvejen er næppe tilgængelige i den økonomisk stærke delstat Baden-Württemberg. Derfor var vi hurtige til at reagere, siger administrerende direktør Jan Dietrich Hempel som hovedårsagen til, at Garbe Industrial Real Estate besluttede sig for placeringen. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125