23948sdkhjf

Blue Water: Vækst i luftfartslogistik

Ustabilt Covid-19 år slutter med langsom stigning i efterspørgslen.

2020 var et ustabilt år for Blue Waters Aerospace Logistics.

Sådan lyder det fra den esbjergensiske logistikvirksomhed, der fortæller, at Aerospace Logistics ligesom mange andre aktiviteter blev påvirket af den globale nedlukning af luftfartsindustrien. Takket være en variation i kundeporteføljen var afdelingen dog i stand til at opretholde struktur og setup, lyder det fra Jonas Andersen fra Aerospace Logistics, Blue Water i København:

- Trods den forfærdelige situation er det lykkedes os at opretholde vores position som en stærk partner overfor kunder og leverandører. Vi fastholder at fokusere på vores produkter og skabe unikke løsninger. Derved viser vi kunderne og vores omgivelser, at vi er i stand til at navigere og bevare stabilitet, selv i en svær tid, siger Jonas Andersen.

I slutningen af 2020 oplevede man en langsom stigning i efterspørgslen og spæde tegn på bedring i luftfartsindustrien. Branchen har været - og er stadig - hårdt ramt af Covid-19-situationen, da mange lande har lukket deres grænser, ruter og lufthavne for at minimere spredningen af pandemien.

- Der er mange forskellige prognoser og scenarier, der indikerer en fuld retablering af luftfarten efter den globale vaccineudrulning, hvilket vi naturligvis følger tæt. Vores primære fokus er at levere logistikløsninger af høj kvalitet. Og i overensstemmelse med vores formål ”Together we create solutions” skaber vores lokale AOG desks og Control Tower kontinuerligt innovative logistikløsninger til vores kunder, slutter Jonas Andersen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141