23948sdkhjf

»Endnu et fantastisk år for Køge Havn«

Bundlinje på næsten 12 millioner kroner og en godsomsætning på to millioner tons plus.

På trods af Covid-19 så blev 2020 blev igen et rigtigt godt år på Køge Havn. Således skabte havnen i 2020 et bundlinjeresultat på ikke mindre end 11,8 mio. kr. og præsterede en håndtering af over 2 millioner tons gods over kaj.

Og Bestyrelsesformand Kim Lindsø, glæder sig naturligvis over at kunne fremlægge det meget tilfredsstillende resultat, og udtaler i den forbindelse:

- Årsregnskabet for 2020 oversendes nu til Køge Byråds endelige godkendelse, og viser igen på alle måder at Køge Havn er en solid og mangeartet forretning, der står godt rustet i forhold til globale påvirkninger.

Forventninger til fremtiden

I Køge Havn fejler tiltroen til fremtiden heller ikke noget; forventningen er en stabil vækst i de kommende år, i takt med at havenes nye arealer tages i brug.

Thomas Kampmann, der er direktør for Køge Havn og Skandinavisk Transport Center ser frem til at Køge Havn i 2021 kan aktivere yderligere nye arealer, og siger i denne forbindelse:

- Køge Havn er nu i gang med en omfattende lokalisering af nye virksomheder og aktiviteter på havnen, dette kræver naturligvis investeringer og dermed afskrivninger” og han fortsætter ”ser vi på Køge Havns resultat før afskrivninger ender dette i 2020 på 22.4 mio. kr., hvilket er det bedste i havnens historie. /Smir

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174