23948sdkhjf

- Kunderne ønsker miljørigtige løsninger

N.C. Nielsen oplever stigende krav fra kunderne om bæredygtighed i produkterne.

Truckforhandleren N.C. Nielsen oplever, at et stigende antal kunder ønsker en totalleverandør, der kan levere en samlet og miljørigtig løsning.

Som forhandler af Linde fortæller N.C. Nielsen, at omkring 85-90 procent af Linde-modellerne fra N.C. Nielsen i dag er el-truck. De miljøvenlige Linde el-truck efterspørges af alle segmenter på markedet og til vidt forskellige transportopgaver, siger Allan Christensen, salgsdirektør i N.C. Nielsen:

- Vi lever i en udfordrende og foranderlig tid, hvor det gælder om at kunne omstille sig til de skiftende markedsvilkår. Vi ser, at mange af vores kunder gentænker deres forretningsmodeller og gør sig klar til at kunne imødekomme nye fremtidige behov. Disse er i høj grad drevet af et grønt mindset og ønsket om at forene bæredygtigheden med høj produktivitet og lang levetid på truckflåden, siger Allan Christensen.

N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier understøtter også den grønne omstilling. På få år har N.C. Nielsen udviklet og solgt over 1.600 Lithium-ION batterier, hvoraf størsteparten er skræddersyet til Linde el-truck. Batteriernes stabile ydeevne, lange holdbarhed og nemme håndtering er efterspurgt af en bred vifte af miljøbevidste virksomheder. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141