23948sdkhjf

ECS sparer CO2 med ThermoLite

Thermo King leverer solpaneler til 76 trailere.

Thermo King har leveret ThermoLite solpaneler på 76 nye køletrailere til logistikvirksomheden ECS. Solpanelerne vil bidrage til ECS’ vision om at skabe bæredygtig og pålidelig logistik, der reducerer køleenhedernes brændstofforbrug og CO2-fodaftryk markant.

Samar Hawat, salgs- og servicechef i Belgien og Luxembourg hos Thermo King:

- Thermo King ThermoLite solpaneler giver en bæredygtig strømstyringsløsning til køleenheder, hvilket øger batteriets levetid, samtidig med at brændstofforbruget og CO2-emissionerne reduceres. Udstyret med solpaneler vil ECS’ køleenheder have en kilde til bæredygtig strøm på vejen, hvilket vil øge virksomhedens operationelle effektivitet, reducere deres miljømæssige fodaftryk og bidrage til de strategiske bæredygtighedsmål, siger hun.

ECS udførte først en seks måneders test, hvor de fire kølekøretøjer fra Thermo King med ThermoLite solpaneler blev overvåget på fire forskellige ruter i hele Europa. Thermo King TracKing-systemet tillod fjernsporing af batteriniveau og brændstofforbrug. ECS sammenlignede resultaterne med ydeevnen for fire andre enheder i deres flåde på lignende ruter, men uden solpanel, og forsøget viste, at installationen af ThermoLite solpaneler kan gøre det muligt for ECS at spare 1.000 liter brændstof om året på en trailerenhed.

Jonas Van Den Broucke, teknisk flådechef hos ECS:

- Som logistikvirksomhed anerkender ECS miljøpåvirkningen af vores forretning og tager ansvaret for at reducere denne påvirkning så meget som muligt. Fokus og forbedring af miljømæssig bæredygtighed har altid været en del af vores daglige drift og forretningsbeslutninger. Vores forhold til Thermo King går over 20 år tilbage, og de har altid udmærket sig ved at give os pålidelige, omkostningseffektive produkter og erfaren service. Da de rådede os til at overveje solpaneler til vores kølekøretøjsflåde, måtte vi prøve det, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125