23948sdkhjf

Ny konsulent hos ATL

52-årige Claus Turn Jensen kommer fra speditionsbranchen.

6. april begynder Claus Turn Jensen som konsulent i ATL. Han bliver en del af transportrådgivningen med særligt fokus på farligt gods/ADR og lignende temaer.

ATL’s nye rådgiver, Claus Turn Jensen, er 52 år og bor med sin familie i Kolding. Han har i de seneste 17 år arbejdet i forskellige lederstillinger for den tyske speditionsvirksomhed Dachser. Senest har han været Transit Terminal Operations Manager for Dachser SE med lederansvar for 50 terminalmedarbejdere. Før det var han driftschef i Dachser Danmark A/S.

Han har en lederuddannelse fra IBC Kolding, er uddannet sikkerhedsrådgiver og har spillet en nøglerolle i løsningen af forskellige projekter inden for farligt gods for Dachser og Dachsers kunder.

- Claus Turn Jensen har alle forudsætninger for at blive en god rådgiver for ATL’s medlemmer. Han begyndte som chauffør og har arbejdet sig op gennem branchen. Han har et indgående kendskab til reglerne om farligt gods, og hvordan de fungerer i den praktiske verden, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Claus Turn Jensen skal danne parløb med Bent Bejstrup, som ligeledes rådgiver om farligt gods. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141