23948sdkhjf

Auto-logistik med Inform-software

Mosanada Logistics Services optimerer køretøjslogistikken.

Mosanada Logistics Services (MLS) centraliserer og optimerer køretøjslogistikken med software fra Inform.

Mosanada Logistics Services (MLS) er det første tredjepartslogistikselskab i Mellemøsten til at implementere en avanceret Yard Management Solution fra den Aachen, Tyskland-baserede optimeringsspecialist Inform. MLS sigter mod at tage sine kapaciteter inden for færdig køretøjslogistik til et nyt niveau ved at planlægge og optimere deres voksende auto-logistikoperationer i Saudi-Arabien og regionen og give sine kunder en uundværlig fuldt digitaliseret oplevelse gennem hvert trin i værdikæden.

Informs teknologi kan bruges til at optimere fordelingen af parkeringspladser på sitet, arbejdsfordelingen blandt arbejderne samt værkstedsdrift.

Hartmut Haubrich, direktør for Finished Vehicle Logistics hos Inform GmbH:

- Algoritmer planlægger, i modsætning til mennesker, fra et centralt perspektiv. For eksempel vælger medarbejdere, der skal flytte køretøjer på et site, ofte den bil, der tilfældigvis er i deres nærhed, som deres næste arbejdstrin. Imidlertid kan vores system afgøre, om der er tidsbesparelser for de efterfølgende opgaver, hvis medarbejderen vælger en bil, der er placeret lidt længere væk i stedet. Det har måske allerede bestemt, at denne bil skal parkeres et sted, hvor medarbejderen hurtigere kan nå sin næste opgave. I dette tilfælde tildeler systemet arbejdstageren til den opgave, der muliggør en samlet optimal proces, siger Hartmut Haubrich. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096