23948sdkhjf

FDE Fonden klar til ny ansøgningsrunde

Støg støtte til forskning og innovation inden for transport og logistik.

Mangler du økonomisk støtte til forskning og innovationsprojekter, der kan understøtte godstransport og logistik, som f.eks. inden for områder som: ”Klima og miljø”, ”Digitalisering og automatisering” og ”Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft”?

Har du ideer til projekter, der fremmer færdselssikkerheden i forhold til transport med lastbiler?

Ønsker jeres uddannelsesinstitution direkte rettet mod godstransport- og logistikområdet støtte indenfor videnspredning/uddannelse i forhold til løbende udvikling af uddannelsernes indhold og udvikling af nye uddannelser?

Har du planer om projekter til at styrke erhvervets image eller historie, f.eks. fastholdelse af dansk landevejstransports historie eller seniorarrangementer for forhenværende indehavere/ledere af vognmands-/transportvirksomheder?

Eller har du kendskab til vognmænd, chauffører eller administrative medarbejdere i branchen, der på grund af færdselsuheld, alvorlig sygdom eller lignende er kommet i en trængt og ulykkelig situation?

Kan du svare ja til et af ovennævnte spørgsmål, bør du overveje at sende en ansøgning til FDE Fonden. På fondens hjemmeside www.fdefonden.dk kan du hente information om, hvordan du søger, og hvad fonden tidligere har bevilliget midler til.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fristen for indsendelse af ansøgninger er den 31. marts 2021.

For yderligere oplysninger kontakt:

Formand for FDE Fonden Jens Iwer Petersen, tlf. 20 20 19 52

Administrator Ulla M. Thietje, tlf. 7467 1233

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13