23948sdkhjf

300 Krone Mega Liner til banegods

Arcese-koncernen placerer stor trailerordre.

Den italienske transportkoncern Arcese bestiller 300 Krone Mega Liner specialbygget til banegodstransport.

Udviklingen af intermodal transport og fokus på bæredygtighed er to af Arcese-koncernens prioriteter. Gennem årene har Arcese fortsat investeret i oprettelsen af et integreret og fleksibelt europæisk netværk såvel som i standardiseringen af sin flåde af sættevogne, der er velegnet til intermodal transport.

Den aktuelle ordre på 300 nye Krone Mega Liner sættevogne, der er kompatible med P400 jernbaneprofilen, bekræfter den strategiske betydning af denne type profil, hvor Arcese er en af de førende logistikoperatører i Europa. Arcese har en flåde på over 3.000 P400 mega intermodale sættevogne.

Ifølge selskaberne konsoliderer købet partnerskabet, der startede for over tredive år siden med Krone, og som indtil videre betyder, at Arcese har købt over 2.500 Krone sættevogne.

Guido Pietro Bertolone, administrerende direktør i Arcese Group:

- Vi fortsætter ad innovationsvejen og fokuserer på bæredygtighed i europæisk målestok. Vores investerings- og udviklingspolitik med fokus på international kombineret transport repræsenterer fremtiden i Europa. Takket være vores løbende engagement i netværksudvikling og disse nye Krone-køretøjer, vil vi være i stand til at foregribe markedets efterspørgsel efter en fleksibel og bæredygtig service, siger Guido Pietro Bertolone.

Bernard Krone, bestyrelsesformand i Bernard Krone Holding SE & Co. KG:

- På vegne af Krone-familien og hele Krone-teamet vil jeg gerne takke Arcese for den store tillid og det ekstremt gode partnerskab, vi har udviklet sammen gennem årene. Det, der begyndte som et forretningsforhold, har udviklet sig til en tæt og venlig dialog. Vi sætter stor pris på Arcese-teamets ekstraordinære ekspertise, fordi de ligesom os altid fokuserer på kunden. Vi er kun tilfredse, når vores kunder er det. Vi er derfor meget taknemmelige for, at Arcese er afhængig af Krone-udstyr igen og igen, og vi ser frem til at arbejde på yderligere projekter sammen i fremtiden, siger Bernard Krone. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128