23948sdkhjf

DSV udvider med tre nye interkontinentale ruter

DSV udvider luftfragtekapaciteten med nye interkontinentale luftcharterruter på et marked, der mangler kapacitet.

DSV introducerer tre nye interkontinentale ruter, der forbinder fem kontinenter for at imødekomme kundernes krav på et globalt luftfragtmarked, der er påvirket af manglende kapacitet på grund af COVID-19-pandemien.

Det skriver DSV i en pressemeddelelse.

Kapacitetsmangel

COVID-19 fortsætter med at påvirke den globale handel og varebevægelse for virksomheder over hele verden. Derfor står lufthavne overalt i verden over for en betydelig fragtbelastning, og kunderne står over for en frustrerende mangel på kapacitet.

DSV søger løbende at finde alternative forsyningskædeløsninger til sine kunder og udvider igen sit luftcharternetværk. Med tilføjelsen af tre nye interkontinentale luftcharterruter, der dækker fem kontinenter, tilføjer DSV en betydelig mængde luftfragtekapacitet til at hjælpe kunder over hele verden.

- Vi ved, at mange kunder kæmper med en enorm usikkerhed og en generel mangel på kapacitet. Derfor er det bydende nødvendigt for os at fortsætte med at levere nye løsninger til at afbøde de negative virkninger af COVID-19-pandemien for dem, siger Mads Ravn, chef for global luftfragtindkøb hos DSV.

- Vi ser overbelastning af last i både havne og lufthavne rundt om i verden, og det er derfor afgørende, at vi søger at finde alternative løsninger. Jeg er meget glad for, at vi fortsætter med at udvide vores internationale flychartertjenester. Målet er at tilbyde mere fleksibilitet og sikkerhed for fragt, der er afgørende og efterspurgt af vores mange kunder. ”

DSV dør til dør

DSV Air Charter Network styres som et fuldt internt DSV-netværk og inkluderer vejfragt til og fra lufthavnen, dokumenthåndtering, godshåndtering og planlægning for lastning af luftfragt enheder (såkaldte ULD'ere).

Den interne kontrol af den komplette proces gør ifølge DSV luftcharternetværket meget fleksibelt og effektivt for kunder - alle egenskaber, der er afgørende for kunder i tider med usikkerhed.

De tre nye luftcharterruter

Luxembourg - Sao Paulo, Brasilien

Startede 21. februar 2021. En ugentlig direkte rute fra Luxembourg til Guarulhos (São Paulo) med 100 ton kapacitet mellem Europa og Brasilien.

Luxembourg - Johannesburg (retur), Sydafrika,

Fra 1. april 2021. Fire ugentlige direkte rotationer med en samlet kapacitet på 150 tons, der forbinder to DSV-hotspots i Europa og Sydafrika.

Chicago, USA - Shanghai (retur), Kina

Fra 1. marts 2021 som en ugentlig forbindelse fra Shanghai til Chicagos overbelastningsfri Rockford lufthavn og tilbage til Shanghai. Kapaciteten er 100 tons i hver retning.   /Smir

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11