23948sdkhjf

Højværdi-transport Italien-Indonesien

Dimerco leverer første tre af 11 helikoptere.

Den taiwanske logistikkoncern Dimerco har leveret de første tre af i alt 11 helikoptere til den indonesiske regering på vegne af en klient i Italien.

Helikopterne, der hver vejer 3.500 kg, blev transporteret fra Italien til Jakarta i Indonesien via søfragt. Dimercos team i Jakarta, der samarbejdede med strategiske partnere i Italien, styrede end-to-end-processen med skræddersyet beskyttelse, inklusive last mile levering fra havn til destination.

En talsmand fra Dimerco udtaler:

- Dimerco har et velrenommeret ry i denne specialiserede sektor for at transportere gods med høj værdi. Vores erfaring med at håndtere transport af helikoptere i kombination med vores globale netværk af pålidelige partnere gjorde det muligt for os at sikre os dette projekt og levere en tilpasset løsning til en meget konkurrencedygtig pris. Som eksperter i håndtering af helikopterforsendelser studerede vores team ruten grundigt med klienten og kontrollerede vejforholdene fra havnen i Tanjung Priok til den endelige destination. Det tog fem timer at behandle sendingen i den indonesiske havn, tre timer at levere til destinationen på grund af lokale begrænsninger og yderligere tre timer at aflæsse, lyder det. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157