23948sdkhjf

STM Vinduer vælger Logistik Centralen

Nyt transportsamarbejde i øhavet.

STM Vinduer har valgt Logistik Centralen til at stå for selskabets transport af døre og vinduer. Målet er både at spare brændstof, reducere CO2-udslip og fastholde et højt serviceniveau til kunderne, lyder det fra selskaberne.

- Nøgleordet for samarbejdet er den kvalitet og service, som Logistik Centralen står for og kan give os. Altså bedre service i form af højere leveringsfrekvens og kortere leveringstider. Det har været altafgørende for os. Det er jo skrøbeligt gods, der skal transporteres, og derfor er det vigtigt, at transporterne kan gennemføres uden omlæsninger, siger administrerende direktør Finn Methmann, STM Vinduer, og tilføjer:

- Vi er gode til at producere døre og vinduer og supervisere vores kunder, Logistik Centralen er gode til transport og logistik. På den måde er Logistik Centralen garanti for, at kvalitet betaler sig i den del af værdikæden, der handler om, at vi fastholder et højt serviceniveau.

Direktør i Logistik Centralen, Morten Christiansen, er stolt over, at hans virksomhed har sådan et kvalitetsmærke på sig. I en nylig kundeundersøgelse siger nuværende og tidligere kunder, at kvalitet, service og ordentlighed præger deres oplevelse med transportfirmaet.

- Det har vi arbejdet for de seneste 30 år. Så det er dejligt at blive bekræftet i, at vores kunder har den oplevelse med os, siger Morten Christiansen, og han sætter stor pris på “den tillid, STM Vinduer viser os ved at overdrage os denne opgave”.

Distributionen af vinduer og døre vil ske i et såkaldt ”åbent system”. Det sparer brændstof og reducerer udslip af CO2, og det har ifølge Finn Methmann stor betydning.

- Logistik Centralen transporterer vores varer i et åbent system sammen med andre virksomheders varer. Det betyder, at vi får en konkurrencemæssig fordel, fordi vi opnår en stor brændstofreduktion i det åbne system kontra det lukkede system, vi hidtil har kørt i. Både STM Vinduer og Logistik Centralen arbejder målrettet på at nedbringe vores samlede belastning af miljøet, og denne aftale betyder, at vi faktisk kan gøre en stor forskel, siger Finn Methmann. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112