23948sdkhjf

CMA CGM får vinger

Logistikselskabet skaber ny division dedikeret til luftfragt.

Den franske shipping- og logistikvirksomhed CMA CGM går ind i luftfragtbranchen med etableringen af egen Air Cargo Division og købet af fire fragtfly.

CMA CGM har købt fire 60-ton nyttelast Airbus A330-200F fragtfly, som kom i drift mellem 2014 og 2016. Med en rækkevidde på 4.000 sømil forbinder de Europa med resten af verdenen, og CMA CGM Group vil overdrage driften af sin fragtflåde til et europæisk flyselskab.

Luftfragt-tilføjelsen til forretningen styrker selskabets sortiment af løsninger til kunderne, siger Rodolphe Saadé, bestyrelsesformand og administrerende direktør i CMA CGM Group:

- Som svar på vores kunders voksende efterspørgsel efter agile logistikløsninger skaber vi en ny division inden for CMA CGM Group dedikeret til lufttransport: CMA CGM Air Cargo. Denne division lanceres med fire Airbus A330-200F-fly og vil udnytte kommercielle partnerskaber med flyselskaber for at levere global dækning. Dette er en vigtig milepæl i udviklingen af vores logistiktjenester, siger Rodolphe Saadé. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11