23948sdkhjf

Flytter i nyt i Eskilstuna

Teknikmagasinet lejer sig ind hos Logicenters.

Det svenske detailfirma Teknikmagasinet flytter ind i Logicenters’ faciliteter i Eskilstuna Logistics Park, hvor de lejer 6.000 kvadratmeter logistikfaciliteter.

Fredrik Nygren, commercial manager hos Logicenters:

- Vi vil gerne byde Teknikmagasinet hjerteligt velkommen til vores moderne ejendom i Eskilstuna, og vi er glade for, at de flytter ind. Teknikmagasinet er en spændende virksomhed i den voksende e-handelssektor, og vi ser frem til nøje at følge deres ekspansion. Jeg vil sige tak til Teknikmagasinet for deres fremragende samarbejde, og jeg er overbevist om, at de vil trives i deres nye lager, siger Fredrik Nygren.

- Vores nye lager giver os større kapacitet og er optimeret til at håndtere vores voksende e-handelsvirksomhed. Det er også ideelt placeret fra et logistikperspektiv. Vores forbliven i Eskilstuna, hvor vores nuværende lager er placeret, var et erklæret mål, da det ville gøre det muligt for os at bevare vores eksisterende personale og deres ekspertise. Derudover gør det flytningen betydeligt smidigere og minimerer risikoen for forstyrrelser, siger Ulrika Göransson, administrerende direktør for Teknikmagasinet. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126