23948sdkhjf

Ingeniørpris til Thermo Kings Advancer

Hædres for innovativ køleenhed.

Thermo King Advancer-projektet, som inkluderer Advancer A-serie trailer køleenhed og den nyeste produktionslinje i Galway, Irland vandt for nylig den prestigefyldte pris Engineering Endeavour i 2020 af Engineers Ireland.

Advancer A-serien tilbyder en helt ny designarkitektur inden for trailerkøling og skaber en dristig ny standard til ydelse, temperaturkontrol og flådeforbindelse. Enhederne er op til 30 procent mere brændstofeffektive end gennemsnittet på markedet. Undervejs og i brug tilbyder enhederne en reduktion på 30 procent af kuldioxid-emissioner sammenlignet med tidligere enheder.

Bernd Lipp, ingeniørchef hos Thermo King:

- Ingeniører var kernen i visionen og udviklingen af Advancer. Vores vision var at designe en køleenhed med uovertruffen ydelse, banebrydende temperaturregulering og overlegen belastningsbeskyttelse med uovertruffen brændstofeffektivitet, siger han og fortsætter:

- Efter 275.000 ingeniørtimer, 225.000 software- og kontroltimer, 10.000 møder, ni patenter og Thermo Kings største investering nogensinde inden for forskning og udvikling i Europa i Galway har vi nået denne ambition. I dag er Advancer en virkelig unik, helt ny designelektrificeret arkitektur, tilført radikal innovation og fremstillet i Irland på et kulstofneutralt samlebånd. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142