23948sdkhjf

Ny 3-løsning til flådestyring

Lancerer Asset Management med R2pTracking.

Teleselskabet 3’s erhvervsdivision, 3Business, lancerede for nylig en IoT-baseret løsning til blandt andet flådestyring og sporing af aktiver. Løsningen, der har fået navnet Asset Management, udbydes i samarbejde med danske R2pTracking og er en del af 3Business’ nye forretningsområde, 3insights.

Under paraplyen Asset Management kan 3’s erhvervskunder fremover vælge tre forskellige løsninger: Fleet Management til flådestyring, EcoTrack, som giver yderligere indsigter i for eksempel brændstofforbrug, kørehviletider og vejforhold, samt Asset Tracking, som gør det muligt at spore aktiver som for eksempel værktøj, containere eller andet gods. Asset Management-løsningerne kan dermed bruges til at optimere alt fra ruteplanlægning til CO2-aftryk.

- Det er slut med at overlade ting til tilfældighederne. Internet of Things betyder, at virksomhederne kan følge og måle alt og dermed optimere på alle parametre til gavn for forretningen. Det er flådestyring og asset tracking helt oplagte eksempler på. Men for os giver det ikke mening at bygge løsningerne selv, for det er der andre, der allerede har gjort til UG. For os gælder det om at finde det helt rigtige match, som rammer rent i markedet, når det gælder funktioner og priser. Og det har vi fundet i r2pTracking. Ved at kombinere deres produkter og udstyr med vores simkort og IoT-platform har vi skruet en løsning sammen, som opfylder vores kunders behov, siger Sigurd Leth, der er direktør for 3Business.

- Vi ser i den grad frem til samarbejdet med 3Business. Med den erfaring og position i markedet, som 3Business har, kan vi med samarbejdet tilbyde virksomhederne løsninger, der skaber værdi og yderligere optimerer deres hverdag. Således kan kunderne fokusere på deres kerneforretning og ved hjælp af bæredygtige løsninger skabe en grønnere profil for deres virksomhed, siger Bjarne Nielsen, direktør hos r2pTracking. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078