23948sdkhjf

En simpel genvej til at holde sig opdateret

På kun cirka 30 minutter kan du holde dig opdateret på transportbranchens største debatter, nyheder og omvæltninger.

Podcasten udkommer hver 14. dag, og udvalgte artikler fra det seneste nummer af avisen bliver drøftet af redaktør Anders P. Gajhede og journalist Lars Myrup Lassen, der med sammenlagt 25 års erfaring med transportjournalistik kommer et spadestik dybere på de vigtigste aktuelle transport- og logistikhistorier – med lige dele journalistisk objektivitet og skarpe refleksioner, der afspejler redaktionens holdning.

I den seneste episode dykker redaktionen f.eks. ned i debatten om endnu en fast forbindelse mellem Danmark og Sverige – denne gang mellem Helsingør og Helsingborg. Og så runder vi luftfragt-temaet med udtalelse af luftfartsekspert Jakob Pedersen fra Sydbank om, hvordan luftfragtbranchen egentlig har klaret sig under coronapandemien. Og så kigger vi nærmere på historien om DFDS’ opkøb af HFS Logistics Group, der angiveligt gør rederiet til den førende udbyder af kølelogistik i Norden.

Desuden indeholder hver episode et afsnit, hvor aktører som har gjort sig bemærket de seneste 14 dage, bliver fremhævet med et par ord – lyt med og hør om du er en af dem.

Dette blot et eksempel på hvor bredt vi kommer omkring, og kan holde dig opdateret på blot en halv time.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive med ros, ris, historier og forslag til podcasten.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063