23948sdkhjf

CargoAi ansætter kundeprofil

Ny kundedirektør fra Lufthansa Cargo.

Magali Beauregard tiltræder CargoAi som kundedirektør med virkning fra 1. februar.

Hun kommer senest fra stillingen som marketingschef for Asien-Stillehavsområdet hos Lufthansa Cargo.

- Som leder af kundeafdelingen hos CargoAi havde vi brug for en person, der havde en meget pragmatisk vision om kundernes behov. Med kombinationen af hendes oplevelse af SAAS-platforme og hendes samlede forståelse af luftfragt passer Magali perfekt. Som en succesrig professionel, der har ægte lidenskab for branchen, kunne vi ikke håbe på at få nogen, der er bedre i stand til at designe det bedst mulige kundebaserede produkt og kunderejse, vi har brug for, siger Matthieu Petot, administrerende direktør i CargoAi.

CargoAi blev lanceret i 2019 af grundlægger og administrerende direktør, Matthieu Petot, og er en SaaS-applikation (Software As A Service), der tilbyder digitale fragtløsninger til speditører, flyselskaber og GSA'er. CargoAi giver brugerne mulighed for at styre hele processen med booking af luftfragt via et enkelt værktøj.

- CargoAi har meget hurtigt etableret sig som en vigtig aktør i digitaliseringen af luftfragtindustrien takket være sin unikke tilgang. Kundeoplevelsen er central hos CargoAi, hvilket giver os mulighed for at forbedre digitale løsninger designet til flyselskaber, speditører og GSA'er. Jeg kan ikke vente med at blive medlem af dette talentfulde team og hjælpe med at udvikle de bedste løsninger til vores kunder, siger Magali Beauregard. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093