23948sdkhjf

DSV præsenterer ny toldklassificationsservice

DSV vil lette besværet med den nye toldklassifikationstjeneste til kunderne.

DSV lancerer en ny toldklassifikationstjeneste for internationale virksomheder kaldet DSV Customs Classification. Med den nye tjeneste tilbyder DSV at udføre toldklassificering på vegne af virksomheder, hvilket sikrer overholdelse af regler og letter kundernes administrative besvær.

Med alle lande i verden, der er aktivt involveret i handel, er det tidskrævende at forstå og overvåge alle kravene til lovligt at sende varer til eller hente varer fra et givet land. Med DSV Customs Classification sikrer DSV angiveligt, at oplysningerne om de varer, DSV klassificerer, er i overensstemmelse med lokal toldregulering.

- For at være i stand til at eksportere en simpel skrue til et land skal du nogle gange angive mange specifikke detaljer i en kompleks og besværlig proces, siger Robert Wisniewski, toldchef, International Shared Service Center, hos DSV og fortsætter:

- Med DSV Customs Classification leverer vi en struktureret, ligetil proces, som kan bruges tidligt i virksomhedens import- og eksportplanlægningsaktivitet.

Bedre vejledning

Virksomheder kan drage fordel af mere vejledning i toldklassificering.

Den nye DSV-toldklassificeringstjeneste er opdelt i syv trin, hvor toldoplysninger om varerne analyseres, klassificeres og valideres af DSV-toldklassificeringseksperter på kundens vegne. Når alle tolddokumenter er klar til at blive afleveret til de relevante myndigheder, deler DSV dette med kunden.

- DSV's toldklassificeringsteam består af emneeksperter, der har en dybdegående forståelse af globale varer såvel som de juridiske aspekter af toldtariffer. De sikrer, at produkter analyseres grundigt og matches med de relevante toldnumre, siger Robert Wisniewski.

Risiciene forbundet med brugen af den forkerte klassificering spænder fra enkle fejl og tid brugt til tvister med myndigheder, der kan tage tid, koste en masse penge og forårsage forsinkelser i leverancerne.

 I alvorlige tilfælde risikerer kunderne endda at få beslaglagt forsendelser og importrettigheder nægtet.

DSV Customs Classification-tjenesten er live fra 4. februar 2021.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142