23948sdkhjf

TIP: Ny VP i Med-regionen

Frédéric Notté forfremmes.

TIP Trailer Services udnævner Frédéric Notté som ny vicepræsident for Middelhavsregionen, der i denne forbindelse omfatter Spanien, Frankrig og Italien.

Frédéric Notté er udnævnt til vicepræsident med virkning fra 1. januar 2021 efter at have været assisterende vicepræsident siden 2015. Regionen med hovedkontor i Le Plessis Paté i det sydlige Paris og repræsenterer i alt 24 værksteder. Regionen har en diversificeret flåde på omkring 8.000 sættevogne, tankskibe, affaldstankskibe og elektriske køretøjer til at betjene kunderne på den sidste milelevering. Derudover er mere end 5.000 kundeejede aktiver under kontraktvedligeholdelse og reparation.

- Efter et års overgang med Didier Felice er jeg stolt over at tage ledelsen for TIP i Med-regionen. Jeg ser frem til vores kommende udfordringer mod en mere diversificeret og forbundet flåde, siger Frédéric Notté.

Frédéric Notté bringer et væld af erfaring til rollen. Han startede sin karriere inden for ingeniørarbejde og overtog derefter lederroller i GE Capital IT Solutions og andre it-virksomheder. I disse stillinger ledede han store it-outsourcingprojekter. Frédéric Notté kom til TIP i 2007 som driftsdirektør for Frankrig og blev driftsdirektør for Med-regionen i 2009. Han blev forfremmet som vicepræsident i 2015. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.134