23948sdkhjf

Luftbro markerer grøn milepæl

Første kulstofneutrale luftfragttransport mellem Nordamerika og Europa.

Kuehne + Nagel og Air France KLM Cargo har lanceret den første kulstofneutrale luftfragttransport mellem Nordamerika og Europa. Initiativet markerer endnu et skridt i retning af kommerciel anvendelse af alternativt brændstof og virksomheders forpligtelse til en bæredygtig fremtid for luftfart, lyder det fra selskaberne.

Der er tale om ruten mellem Los Angeles og Amsterdam, derf fuldt ud drives af SAF (Sustainable Aviation Fuels).

Yngve Ruud, bestyrelsesmedlem i Kuehne + Nagel med ansvar for luftfragt:

- Den første nulemissionsrute markerer starten på vores rejse ind i CO2-neutral luftfragt og er endnu et skridt mod at opnå fuldstændig kulstofneutralitet inden 2030. Hos Kuehne + Nagel er vi klar til at tage ledelse og ansvar for den næste generation af lufttransport og opmuntre vores kunder og branchekolleger til at slutte sig til os i forhold til at stille bæredygtige valg til rådighed, siger Yngve Ruud.

Adriaan den Heijer, Executive Vice President Air France-KLM Cargo og Managing Director i Martinair:

- Lanceringen af et luftfragt SAF-program er et vigtigt skridt i vores ambitiøse køreplan for bæredygtighed i de kommende år. Vi er yderst tilfredse med viljen og det konkrete engagement fra vores partner Kuehne + Nagel til faktisk at forme vores fælles ambition om en mere bæredygtig fremtid. Jeg ser frem til, at andre partnere snart tilmelder sig vores SAF-program, siger Adriaan den Heijer. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11