23948sdkhjf

TIP Canada er nu en realitet

TIP Trailer Services færdiggør fusion i Nordamerika.

TIP Trailer Services afsluttede per 30. december 2020 fusionen af selskabets canadiske divisioner Train Trailer Rentals og Trailer Wizards Ltd. Den canadiske division af trailerflådeløsninger har dannet en ny kombineret enhed ved navn TIP Fleet Services Canada Ltd., der driver den daglige forretning som TIP Canada med virkning fra 1. januar 2021.

Bob Fast, præsident og administrerende direktør i TIP Trailer Services:

- Vi er begejstrede over de muligheder, som denne fusion vil skabe for vores kunder overalt i verden såvel som for vores medarbejdere og forretningspartnere. Over de sidste år har vi omdannet TIP til en af de mest effektive og pålidelige kommercielle trailerleasing-, udlejnings- og vedligeholdelsesfirmaer i verden, siger Bob Fast.

Rick Kloepfer, præsident hos TIP Canada:

- Med den vellykkede fusion af vores to kundefokuseret virksomheder skaber vi en stærk platform for den canadiske forretning. Vi er meget stolte af vores team, der har arbejdet utrætteligt gennem et udfordrende år for at fuldføre det arbejde, der førte til dette resultat. Vi ser frem til at betjene vores kunder som TIP Canada med den bedste oplevelse i klassen for trailerflådeløsninger, siger Rick Kloepfer. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14