23948sdkhjf

Ny brugt Linde til savværk

Brugt Linde H35D/393 til forskellige palletyper.

N.C. Nielsen har leveret en nyere brugt Linde H35D/393 gaffeltruck til Feldborg Savværk & Pallefabrik. Trucken er seneste skud på stammen i virksomhedens Linde-flåde, der efterhånden tæller syv forskellige truck og stablere til intern transport.

Valget af en nyere brugt Linde gaffeltruck blev taget på baggrund af savværkets erfaringer med de eksisterende Linde-maskiner, siger fabrikschef Jon Thomsen fra Feldbog Savværk & Pallefabrik:

- Vi valgte en nyere brugt Linde gaffeltruck, da vi kunne få den til en fornuftig pris. Vi kender Linde mærket godt i forvejen og ved at det er det bedste på markedet. Derfor var det ikke et svært valg at anskaffe en brugt Linde-model fra 2015 med kun 2.500 køretimer i bogen. Den kører over alt i virksomheden og kræver stort set ingen vedligeholdelse, siger Jon Thomsen.

Løfter dobbelt så meget

Den brugte Linde H35D/393 gaffeltruck blev leveret med et dobbelt palleaggregat, så trucken kan køre med to pallestakke ad gangen og tilmed forskellige palletyper. Ud af 38.000 kubikmeter råtræ fremstiller savværket blandt andet 400.000 industripaller og 3.000 kartoffelkasser årligt, så der er nok at tage fat på for alle Linde-maskinerne i den nu opgraderede truckflåde.

Truckførerne på Feldborg Savværk sidder mange timer bag rattet hver dag, hvorfor kabinekomfort også spiller en stor rolle, når der skal vælges gaffeltruck.

- Linde-truck har et ekstra lag, når det gælder komforten inde i kabinen. Det er et resultat af en god instrumentering, et godt udsyn fra førerposition, velfungerende aircondition og et luftaffjedret sæde. Alt sammen gør truckkørslen lidt mere behagelig i dagligdagen og ikke mindst under de skiftende vejrforhold, som vi oplever, når vi kører ude året rundt, siger Jon Thomsen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095