23948sdkhjf

NREP udvider Norden-porteføljen

Selskabet foretager største enkeltinvestering inden for logistik.

Ejendomsselskabet NREP Logistics har købt et distributionscenter i Oslo.

Centrets omfang er 84.800 kvadratmeter og 27 meter højt – og i øjeblikket udlejet til Coop.

- Jeg er meget stolt over at kunne annoncere off-market opkøbet af dette førsteklasses logistikanlæg ved en af Norges mest attraktive logistikhubs. Det er i tråd med vores langsigtede strategi at erhverve ejendomme af netop denne kvalitet. Det er ikke tilfældigt, at de to største logistikfaciliteter i vores ejendomsportefølje, denne og en i Bålsta, vil blive brugt af virksomheder i dagligvaresegmentet. Dette er en industri, der er mindre påvirket af markedscyklusser end andre industrier, da der altid vil være en efterspørgsel efter mad, siger Matthias Kettelhoit, chef for Logicenters.

Ejendommen er fuldautomatisk og har køle-, fryse- og tempererede lagerafsnit, der gør det muligt for lejeren at håndtere store mængder varer. I tråd med Logicenters’ bæredygtigheds- og energieffektivitetsstrategi er der mulighed for at installere solpaneler på ejendommen, både på taget og på facaderne.

- Som en af Nordens førende ejendomsinvestorer stræber vi altid efter at intensivere vores tilstedeværelse på strategiske steder rundt omkring i regionen - og det er præcis, hvad vi har gjort her. Dette opkøb er den største enkeltstående investering, vi har foretaget i logistik, og det er også den seneste tilføjelse i vores ambition om yderligere at udvide NREP’s tilstedeværelse i Norge. Vi vil gerne takke Møller Eiendom og Stokke Industri for deres fremragende samarbejde. Vi ser frem til at fortsætte vores partnerskab med Coop på denne ejendom, siger Jens Petter Hagen, partner hos NREP Norge.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125