23948sdkhjf

Hanstholm Havn styrker organisationen

Ny salgschef og oprettelse af vicedirektørstilling.

Hanstholm Havn ansætter nu en ny salgschef og opretter en stilling som kombineret driftschef og vicedirektør. Styrkelsen af organisationen sker som led i den vækstfase, som havnen nu har påbegyndt.

Ny salgschef

Steen Harding Hintze ansættes som ny salgschef og skal i samarbejde med havnedirektør Nils Skeby blandt andet stå for kontakten til erhvervslivet og tiltrækning af nye virksomheder. Steen Harding Hintze har stor erfaring med udvikling og salg og har de seneste fem år siddet som administrerende direktør i Energifonden Skive, som har stået bag etableringen af den grønne erhvervspark GreenLab Skive.

- Jeg ser et stort potentiale i Hanstholm Havn, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at de ambitiøse vækstplaner nok skal blive en realitet. Det er en utrolig spændende opgave, der venter, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaverne, lære havnens virksomheder at kende og gøre Hanstholm Havn til den mest grønne fiskerihavn i Europa, siger Steen Harding Hintze.

Steen Harding Hintze tiltræder stillingen på Hanstholm Havn den 1. januar 2021.

Kombineret driftschef og vicedirektør

Hanstholm Havn har samtidig oprettet en ny stilling som kombineret driftschef og vicedirektør og ansat Søren Kanne Zohnesen til at udfylde rollen. Han er i dag ansat som havneassistent på Hanstholm Havn og er desuden medlem af byrådet i Thisted Kommune.

- Hanstholm Havn er i en rivende udvikling, og vi er godt i gang med at realisere version 2.0 med færdiggørelsen af havneudvidelsen og den øgede aktivitet, som det allerede giver. En lang række spændende projekter venter på at blive igangsat, og jeg glæder mig til at tage endnu mere ansvar for udviklingen af Hanstholm Havn, siger Søren Kanne Zohnesen.

Søren Kanne Zohnesen bliver fra 1. januar 2021 daglig leder af Havnevagten samt Servicegården og får således ansvaret for knap 15 medarbejdere. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125