23948sdkhjf

DSV køber sydafrikansk kurerfirma

Fortsætter opkøbsstrategien i det afrikanske kontinent.

DSV Panalpina har købt det sydafrikanske kurerselskab Globeflight. Købet inkluderer alle Globeflights aktiviteter i Sydafrika og Swaziland, og således udvider DSV Panalpina tilstedeværelsen i denne del af verden.

Transaktionen er i overensstemmelse med DSV Panalpinas globale vækststrategi gennem opkøb, og Keith Pienaar, administrerende direktør for DSV Sydafrika, er meget tilfreds med de nye muligheder, som overtagelsen vil bringe DSV Panalpina i Sydafrika:

- Denne transaktion vil styrke DSV’s tilstedeværelse i ekspres- og pakkesektoren. Den vil udnytte den investering, DSV har foretaget i infrastruktur og systemer, så vi ser meget frem til at byde Globeflight velkommen til DSV Panalpina, siger Keith Pienaar.

Eddie Meyer, stifter og administrerende direktør hos Globeflight:

- Vi er meget glade for, at DSV Panalpina anerkender vores styrker og evner i pakke- og ekspresforsendelsessektoren. Den forventede synergi mellem DSV Panalpina og vores prisvindende team vil skabe en dynamisk buket af servicetilbud til logistikforbrugere. Vi føler, at købet giver en unik mulighed for at forbinde vores ekspresfokus og tankegang med DSV's imponerende globale netværk og forskellige tjenester, hvorved der skabes en løsning, som klienter har ledt efter, siger Eddie Meyer. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11