23948sdkhjf

DI-ros til stimuli-pakke

Dansk Industri glade for politiske tiltag til sikring af dansk eksport.

Dansk industris (DI) administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen tager positivt mod den økonomiske stimuli-pakke, som regeringen i dag har aftalt med et bredt flertal af Folketingets partier.

- Danskerne, arbejdspladserne og virksomhederne befinder sig i en historisk kritisk situation med fortsat smittespredning og med de store begrænsninger, som restriktionerne pålægger samfundet og erhvervslivet. Vi er glade for den store opbakning, der er fra et bredt flertal i Folketinget til at sikre beskæftigelsen både på vores hjemmemarkeder og i eksportvirksomhederne. I denne tid har vi særligt brug for brede og gode politiske aftaler på tværs af Folketinget, siger Lars Sandahl Sørensen.

DI hæfter sig ved, at aftalepartierne tager vigtige skridt til at holde hånden under den danske eksport, som tjener indtægter hjem til det danske velfærdssamfund år efter år. Aftalens eksportpakke vil ifølge DI være en tiltrængt hjælp til de virksomheder, som med forsinket virkning er blevet hårdt ramt af coronakrisen.

- Det er virkelig vigtigt og positivt, at partierne tager så klare skridt til at sikre eksporten. Nu gælder det om at sikre, at det bliver lettere for vores virksomheder at komme i kontakt med kunder ude på eksportmarkederne – og at danske eksportmedarbejdere bliver prioriteret, når vaccinerne bliver til rådighed næste år. Indtjeningen til vores velfærdssamfund er fuldstændig afhængig af, at vi har velfungerende eksportvirksomheder, siger Lars Sandahl Sørensen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109