23948sdkhjf

Transport Tidende - podcast med gods i

Transport Tidende har i fem årtier dækket den danske transport og logistikbranche med skarpe vinkler på udviklingen i branchen. Det har givet vore læsere overblik over aktuelle og relevante nyheder.

Nu ønsker vi at gå et skridt videre, hvor vi vil forsøge at reflektere over nyhederne i det seneste nummer af Transport Tidende – via en podcast, der kan downloades og aflyttes i bilen, under opvasken eller...

Transport Tidende dækker hele logistikkæden fra jord til bord – til lands, til vands, i luften, kloden rundt og helt ud på hylderne i varelagrene eller butikkerne – og herudover dykker vi ned i temaer som den grønne omstilling, offshore og uddannelse. Transport Tidendes podcast henvender sig derfor til vores eksisterende læsere, men vi forsøger også at nå ud til et bredere publikum af lyttere, der har en generel og bred nysgerrighed for transport og logistik.

Podcasten udkommer som Transport Tidende hver 14. dag, og udvalgte artikler fra det seneste nummer af avisen bliver drøftet af redaktør Anders P. Gajhede og journalist Lars Myrup Lassen, der med sammenlagt 25 års erfaring med transportjournalistik vil forsøge at komme et spadestik dybere på de vigtigste aktuelle transport- og logistikhistorier – med lige dele journalistisk objektivitet og skarpe refleksioner, der afspejler redaktionens holdning.



Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125