23948sdkhjf

Dimerco løfter helikopter-transport

Store transporter fra Canada til Kina.

Det taiwanske logistikselskab Dimerco sikrer sig en kontrakt på transporten af næsten 30 helikoptere af typen Bell 407.

Kontrakten indebærer forsendelse af de mange helikoptere fra Canada til Kina inden udgangen af 2020.

Først flyttes lasten med en lastbil fra Montreal til Toronto, derefter med fly til Tianjin og videre til den endelige destination i Xi'an med lastbil. Hver helikopter vejer 10.000 kg, og transittiden for hver forsendelse er syv dage.

- Dimercos dedikerede lokale hold i Nordamerika og Stor-Kina har langvarige partnerskaber både med de relevante luftfartsselskaber og vejgodsoperatører, så pladsreservation og transport bliver problemfri. Vi vil også koordinere operationer med vores kundes toldmægler og i sidste ende opnå dør-til-dør-transport fra Montreal til Xi'an inden for kun en uge, lyder det fra en talsmand fra Dimerco.

- Aflæsning af helikoptere fra flypaller til lastbil i Tianjin vil udgøre den største risiko. Derfor har Dimerco-teamet givet en detaljeret forhåndsbriefing til kunden og vil levere en skræddersyet løsning, der udnytter risikostyring og overvåger nøje fremskridt ved hver kritisk logistikpunkt for at holde kunden informeret og sikre, at denne højværdilast forbliver sikker, lyder det videre.

For at opfylde de høje standarder for kvalitetskontrolprocessen overvåger Dimerco-medarbejdere lastning og losning på stedet på både oprindelses- og destinationssteder samt regelmæssig opfølgning med luftfartsselskabet under transit for at opdatere forsendelsens status.

Dimercos løsning omfatter en betydelig lastforsikringsbeskyttelsespolitik med udvalgte yderligere klausuler tilføjet til den grundlæggende dækning, som alle er specificeret af Dimerco for at afbøde de høje risici forbundet med lastning og aflæsning af helikopterne og dækker langtransport til last mile-destinationer i Indre Mongoliet, Heilongjiang, Hainan og Tibet. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.922