23948sdkhjf

Bucher Municipal hæver baren med ny grøn teknologi

Slamsugerproducenten J. Hvidtved Larsen og fejemaskineproducenten Beam fik nyt fælles navn i foråret.

I foråret fik den mere end 100 år gamle slamsugerproducent J. Hvidtved Larsen og den næsten 50 år gamle fejemaskineproducent Beam nyt fælles navn – Bucher Municipal.


Rebrandingen af de de to velrennomerede Silkeborg-virksomheder tog sin begyndelse i 2005, da det schweiziske Bucher Industries med opkøbet af Johnston Sweepers også købte Beam med. J. Hvidtved Larsen blev i 2016 også en del af Bucher-koncernen, og i efteråret 2019 blev Beam og J. Hvidtved Larsen fusioneret.

Med det nye Bucher Municipal-navn i 2020 er integrationen af de to selskaber, til en samlet organisation med fælles værdier og visioner, fuldført.

- Fusionen af selskaberne og rebrandingen til Bucher Municipal betyder en udvidelse af vores eksisterende produktprogram. Målet er at alle sub-brands til Bucher Municipal, rebrandes i løbet af 2020 og 2021. Rebrandingen til ét og samme navn skal gøre, at vi står stærkere globalt med et spændende bredt produktudbud, siger Jacob Grindsted, der er salgsdirektør for Bucher Municipal A/S, som dækker hele Norden.

Bucher Municipal er én af i alt fem divisioner i Bucher Industries.

Kvalitet og bæredygtighed

- Praktisk talt betyder det for vores kunder, at vi nu kan tilbyde både salg og service af slamsugere, special- og kompakte fejebiler fra ét og samme sted i Norden – Bucher Municipal. Som kunde hos Bucher Municipal i Norden er man garanteret én leverandør af rengørings- og rydningskøretøjer, som samtidigt er førende indenfor miljøvenlighed, teknologi samt sikkerhed for både operatører og miljøet omkring. Det er jeg stolt af at kunne repræsentere sammen med resten af virksomheden, udtaler Jacob Grindsted.

Som navnet Bucher Municipal antyder, producerer, sælger og servicerer virksomheden rengørings- og rydningsprodukter primært til kommuner og andre offentlige institutioner.

- Der er masser af kunder fra private virksomheder – herunder private entreprenører – der gør brug af løsninger fra Bucher Municipal, fortæller Jacob Grindsted.

Ud over slamsugere og specialfejemaskiner omfatter produktprogrammet også lastbilmonterede og kompakte fejemakiner – alt sammen i en høj kvalitet, der placerer Bucher Municipal helt i front på markedet – også når det gælder bæredygtighed.

- Samtidig ønsker vi, at forbedre vores servicetilbud til vores kunder. Det skal blandt andet ske ved, at alt det ekstraudstyr som vores kunder køber er Buchers eget, så vi altid kan sikre høje standarder og den bedste kvalitet, siger Jacob Grindsted.

Bucher Municipal i Danmark producerer specialbiler som de altid har gjort det, herunder slamsugere og fejemaskiner. De øvrige fejemaskiner på produktprogrammet produceres også in-house hos Bucher Municipal.

- Mange af vores kunder ved udmærket, hvem Beam og J. Hvidtved Larsen var og hvilke produkter vi i dag producerer. Den nye organisation betyder, at vi kan tilbyde kunderne en endnu bredere vifte af produkter – vi har nemlig tilføjet salg af lastbilmonterede og kompakte fejebiler i både dieseldrevne og elektriske versioner. I Norden tilbyder Bucher Municipal både slamsugere til enhver applikation, samt forskellige typer fejemaskiner, der dækker opgaver fra a – z, siger Jacob Grindsted.

--

Bæredygtige fejemaskiner

CityCat V20e klarer en hel arbejdsdag på én opladning

 

En rigtig interessant og meget bæredygtig nyhed i produktprogrammet hos Bucher Municipal er den miljø- og klimavenlige kompakte fejemaskine CityCat V20e – hvor det lille ’e’ røber, at der er tale om en eldrevet fejemaskine.

CityCat V20-serien omfatter også en dieseldrevet version, men her har salgsdirektør Jacob Grinsted i Bucher Municipal i Norden fokus på den grønne version.

- CityCat V20e er et rigtigt interessant produkt, fordi den har en række fordele, som mange kunder vil sætte pris på. Der er ingen CO2-udledning under driften og der udledes ingen skadelige stoffer, hvilket betyder renere luft i nærmiljøet. Maskinens lave støjniveau på 92 decibel betyder, at den både kan arbejde dag og nat uden at forstyrre. V20e kan køre minimum otte timer på en opladning. Det betyder, at fejemaskinen typisk kan arbejde en hel arbejdsdag på én opladning. Fejemaskinen kan oplades på en helt almindelig ladestander til personbiler. Selv om det er en kompakt fejemaskine har den en lasteevne på op til 2100 kilo, det betyder den ikke skal tømmes så tit som mange tilsvarende fejemaskiner. Et serviceinterval på 1000 timer bidrager også til lavere omkostninger. Endelig kan Bucher Municipal tilbyde tilkøb af en batterigaranti på otte år – hvilket svarer til fejemaskinens forventede levetid, fortæller salgsdirektør Jacob Grindsted og tilføjer:

- CityCat V20e er produceret i en kvalitet som ikke er set før i Norden. Det er med til at gøre V20e til et rigtigt spændende produkt, hvor vi hæver baren for bæredygtighed.

V20e er en af flere bæredygtige fejemaskiner på Bucher Municipal produktprogrammet.

--

Bæredygtig slamsuger

Vandgenbrug bidrager til lavere klima- og miljøbelastning

Kronjuvelen i Bucher Municipals  – tidligere J. Hvidtved Larsen – slamsuger-produktprogram til norden er Recycler-serien, hvor spulevandet genanvendes under drift.

Vand er i sig selv en sparsom ressource mange steder i verden. Alene derfor er løsninger, der genbruger vand en god løsning.

Men de store Recycler-slamsugere, der genanvender vandet ved at udskille det fra det oppumpede slam, har også mere direkte miljømæssige og økonomiske fordele.

- Det betyder, at operatøren ikke skal køre frem og tilbage for at hente nyt spulevand. Med de største Recycler-produkter på vores produktprogram kan bilen og chaufføren arbejde en helt arbejdsdag med det samme spulevand. Det sparer ikke bare vandressourcer og chaufførtimer. Det begrænser også kørslen og dermed dieselforbruget, fortæller salgsdirektør Jacob Grindsted.

Slamsugere i alle størrelser

Bucher Municipals slamsugerproduktprogram spænder lige fra de store 4-akslede Recycler-modeller – der genanvender vandet – til mindre modeller som f.eks. CityFlex-modellerne til bymiljøer, hvor pladsen er trang.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087