23948sdkhjf

Bedre end i 2019

UPS offentliggør resultater for 3. kvartal 2020.

UPS offentliggjorde onsdag resultatet for tredje kvartal af 2020, som viser en konsolideret omsætning på 21,2 mia., som er en stigning på 15,9 pct. i forhold til tredje kvartal i 2019. Den konsoliderede gennemsnitlige daglige volumen steg med 13,5 pc. i forhold til sidste år.

Nettoindkomsten var 2,0 mia. dollar for kvartalet, hvilket er 11,8 pct. mere end for samme periode i 2019 eller 10,7 pct. på et justeret grundlag. Driftsresultatet var 2,4 mia. dollar, som er en stigning på 11 pct. sammenlignet med sidste års tredje kvartal eller 9,9 pct.  på et justeret grundlag. Resultatet er drevet af en fortsat øget efterspørgsel fra Asien og vækst fra små og mellemstore virksomheder.

- Vores præstationer fremhæver smidigheden i vores globale integrerede netværk midt i pandemiens løbende udfordringer. Vores resultater blev drevet af fortsat stærk udgående efterspørgsel fra Asien og vækst fra små og mellemstore virksomheder, udtaler Carol Tomé, UPS administrerende direktør, der tilføjer.

- UPS’ere er hverdagshelte, der holder verdens forsyningskæder i bevægelse. Jeg vil takke vores team for deres løbende engagement over for vores kunder og de samfund, vi betjener.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125