23948sdkhjf

Ny lagerplads til Salling Group på HTTC

Salling Group udvider forretningen og lejer 14.000 kvadratmeter lager.

Salling Group lejet 14.000 kvadratmeter lager til indflytningen 1. januar 2021, hvor de fremover selv skal varetage distributionen af blandt andet brødvarer.

Det oplyser Colliers International.

Klimagevinst
Hos Salling Group er der flere årsager til, at de nu vælger selv at håndtere distributionen, fortæller Nicolai Gradman, der er logistikdirektør i Salling Group:

- Vi har store ambitioner på klimaets vegne, og vi arbejder aktivt på fremme klimavenlig transport. Ved at tilrettelægge vores logistisk, så der køres færrest mulige kilometer og sendes færrest mulige lastbiler ud til vores mange butikker, kan vi opnå en stor klimagevinst, og derfor samler vi nu vores transport af brød.

Salling Group flytter ind i M7s ejendom i Høje Taastrup Transport Center og overtager dermed en stor del af DSVs tidligere lejemål.

Colliers, som har formidlet udlejningen, oplever i høj grad efterspørgsel på effektive lager- og logistikenheder:

- Vi ser en generel tendens, hvor virksomheder ønsker at optimere deres lagerfaciliteter, og flytter til mere optimale lokationer uanset om der er tale om større eller mindre virksomheder, udtaler Erhvervsmægler Tina Iburg, som har formidlet udlejningen i samarbejde med Hans Holmann fra Colliers’ afdeling i Vejle.

Flere ledige lagerkvadratmeter
Der er sket en mindre stigning af ledige lokaler inden for industri og logistik, så tomgangsprocenten i 3. kvartal 2020 er 4,2 pct. i forhold til 2. kvartals 3,1 pct.

Til det siger Tina Iburg:
- På trods af en stigning er tomgangsprocenten fortsat historisk lav. Stigningen ser vi som et udtryk for, at der i det seneste kvartal er kommet få store udlejninger på mellem 20.000 og 30.000 m² til leje, hvilket naturligt vil påvirke markedet. Vi oplever fortsat god aktivitet på alle sager både store som små, og forventer således, at vi i løbet af de kommende måneder vil se flere både store og små udlejninger.  /Smir

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109