23948sdkhjf

Havne holder stadigt åbent

COVID-19: Danske havne er åbne og opretholder den nødvendige drift - men passageraktiviter er ramt.

Selvom Danmark i den aktuelle situation er så godt som lukket ned, er de danske havne stadig åbne og bidrager til at opretholde forsyningerne til Danmark. 

Det oplyser brancheorganisationen Danske Havne, der dog samtidig gør opmærksom på, at alt sker med højeste respekt for myndighedernes anbefalinger.

Havnene er stadig åbne og opretholder driften så normalt som muligt under hensyn til myndighedernes anvisninger for at begrænse smitte.

- Havnene er utroligt vigtige og en afgørende del af vores kritiske infrastruktur. Derfor arbejder de selvfølgelig videre, så der fortsat kommer forsyninger til Danmark denne vej, for vi ville ikke kunne klare os på sigt uden havnene. Men jeg vil gerne understrege, at det hele sker i tæt dialog med de relevante myndigheder, og alle anbefalinger følges selvfølgelig. Vi har i den aktuelle situation et særligt ansvar, og det lever vi op til, siger Tine Kirk Pedersen, der er direktør for Danske Havne.

Brancheorganisationen understreger, at der selvfølgelig er forretningsområder i havnene, der er ramt af myndighedernes anbefalinger – såsom eksempelvis krydstogter og passagersejladser, da formålet med disse ikke betragtes som anerkendelsesværdige – men at al kritisk og nødvendig drift opretholdes under de aktuelle omstændigheder.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093