23948sdkhjf

Blue Water åbner i Trinidad

Vil udvide servicen til den caribiske olie- og energisektor.

Den stigende udvikling inden for olie- og gasaktiviteter i Caribien og den nordøstlige del af Sydamerika har medvirket til, at Blue Water nu åbner kontor i Trinidad & Tobago.

- Vi oplever et stigende behov for vores services i denne region, og det er derfor et naturligt skridt for os at åbne kontor i Trinidad & Tobago. Det gør, at vi er i stand til at servicere eksisterende såvel som nye kunder med vores store udvalg af logistikydelser. Vi vil især fokusere på komplet projektstyring af transport og logistik, da vi har stor erfaring inden for dette område, siger Brent Patterson, Blue Waters regional director for Energy & Projects Americas.

Sidste måned bekendtgjorde Blue Water, at firmaet havde åbnet et andet kontor i regionen – i Guyana. Blue Water har således gjort en ekstra indsats for at vinde en stærk position i dette vækstmarked, som firmaet allerede har serviceret igennem flere år.

- Vi har i de seneste år været involveret i en række forskellige energi- og projektrelaterede transport- og logistikopgaver i regionen. Og vi er stolte af, at vores globale erfaring og ekspertise har medvirket til, at disse projekter er blevet udført med succes. Det beviser, at vores setup er fleksibelt og pålideligt, siger Brent Patterson.

Fra kontorerne i Guyana og Trinidad & Tobago vil Blue Waters medarbejdere fokusere på at vedligeholde og udvide den eksisterende kundebase. Dette vil ske i tæt samarbejde med andre Blue Water-kontorer, som er specialiserede indenfor projekttransporter.

Blue Water har også indgået samarbejde med Peterson i Guyana og Trinidad & Tobago. Med over 150 lokale medarbejdere er Peterson stærkt repræsenteret i Caribien, hvor de supporterer kunderne med integreret logistik fra firmaets kontorer i Trinidad & Tobago, Guyana og Surinam.

- Samarbejdet med Blue Water Shipping sikrer, at vores kunder kan drage nytte af fuldt integrerede lokale services, som leveres i overensstemmelse med internationale normer. Sammen vil vi udnytte vores strategiske ekspertise og avancerede teknologi til at levere de bedst mulige løsninger til vores kunder, siger Maarten Spiljard, regional director i Peterson. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126