23948sdkhjf

Coronavirus udsætter mega-messe

Intermodal Asia 2020 udsat til juli.

Den enorme kinesiske transportmesse Intermodal Asia 2020, der skulle have fundet sted i Shanghai i marts, er udsat til i stedet for at løbe af stablen i dagene 14.-16. juli.

Det sker som følge af coronavirussen, skriver Intermodal Asia i en skriftlig meddelelse.

Rob Fisher, group director Informa Markets:

- Vi har fulgt udviklingen tæt siden udbruddet af coronavirus COVID 19 i Wuhan i december 2019. Først og fremmest går vores tanker og støtte til vores kollegaer, partnere og kunder i Kina i denne usikre tid. Efter nøje konsultation med vores joint venture partnere i China Container Industry Association (CCIA) og efter dybdegående diskussioner med messearrangørerne har vi besluttet at flytte dette års messe for at sikre sikkerheden for vores besøgende, udstillere og medarbejdere. Ved at udsætte Intermodal Asia giver vi containershipping- og intermodal-sektorerne tid til at komme sig fra eventuelle tilbageskridt forårsaget af udbruddet og dets påvirkning på global handel, siger han og fortsætter:

- Vi undskylder for enhver forstyrrelse for besøgende og udstillere, og vi har tiltro til, at intermodalbranchen forstår baggrunden for vores beslutning. Ved at flytte messen til juli bliver vi i stand til at tilbyde en fremragende messe, hvor købere kan kigge på produkter og teknologier, opdage innovationer og opbygge nye forhold i denne hastigt forandrende sektor. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14