23948sdkhjf

Mærsk får tysk finansdirektør

Patrick Jany tiltræder 1. maj.

Med virkning fra maj bliver det tyskeren Patrick Jany, der som ny finansdirektør får hovedansvaret for pengekassen hos A. P. Møller – Mærsk A/S.

Jany afløser således Carolina Dybeck Happe, der i november accepterede et jobtilbud uden for Mærsk-koncernen.

Patrick Jany kommer fra en stilling som finansdirektør i det schweiziske kemikalieselskab Clariant AG.

- Jeg er glad for at slutte mig til A. P. Møller – Mærsk, der ikke alene er globalt ledende inden for shipping, havne og logistik, men også er et selskab, der bygger på et stærkt fundament, samtidig med at det fører an i transformationen af en hel branche gennem digital innovation og kontinuerlig optimering. De værdier, kundefokus og højt ambitionsniveau er spændende, og jeg ser frem til at slutte mig til holdet, siger Patrick Jany.

Mærsk-topchef, Søren Skou:

- Jeg er glad for at byde Patrick Jany velkommen til A. P. Møller – Mærsk, hvor han vil få en nøglerolle i fremskyndelsen af vores strategiske transformation. Patrick kommer med solid finansiel erfaring og har vist resultater inden for styring af omkostningsdisciplin såvel som profitabel vækst gennem fusioner og opkøb og innovation, siger Søren Skou, administrerende direktør i Mærsk-koncernen.

Jim Hagemann Snabe, bestyrelsesformand i A. P. Møller – Mærsk A/S:

- På vegne af bestyrelsen glæder det mig at byde velkommen til Patrick Jany som nyt medlem af ledelsen i A. P. Møller – Mærsk. Med udsigten til den næste fase af transformationer bliver hans kernekvalifikationer en stærk tilføjelse til vores hold, at sikre fokus på profitabel vækst og værdi for aktionærerne, siger Jim Hagemann Snabe.

A. P. Møller – Mærsks ledelse består herefter af administrerende direktør - Søren Skou, finansdirektør - Patrick Jany, administrerende direktør for Ocean & Logistics – Vincent Clerc, administrerende direktør for APM Terminals – Morten Engelstoft, samt administrerende direktør for Fleet & Strategic Brands – Henriette Hallberg Thygesen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141