23948sdkhjf

Blue Water afslutter vindmølleprojekt

Involveret i transporten af alle turbinekomponenter til Cattle Hill.

Cattle Hill-vindmølleparken, som ligger i Central Highlands i Tasmanien, leverer strøm til 63.500 husstande. Parken består af 48 Goldwind-møller, og Blue Water har været involveret i transporten af alle turbinekomponenterne, som blev afskibet fra Lianyungang i Kina til Bell Bay-havnen i Tasmanien, hvorfra de blev kørt ud til sitet.

- Vi er glade for at have afsluttet dette store projekt til kundens fulde tilfredshed, og vi er naturligvis også stolte af, at vi fik betroet logistikken til det spændende projekt, som tydeliggjorde et godt og tæt samarbejde med kunden, underleverandørerne og andre involverede parter, siger Jason Goh, Blue Waters Regional Director for Energy & Projects, APAC.

Projektet involverede fageksperter fra Blue Waters kontorer i Kina, Singapore og Australien. Blue Waters fælles interne kompetencer sørgede for stuveplaner, supercargo-services, projektstyring og operationel udførelse af sø- og vejtransport.

- Opførelse af vindmølleparker er en meget stor investering, og med vores ekspertise og erfaring er vi i stand til at levere sikre og effektive logistikydelser til vores kunder. Det omfatter ikke kun transport fra A til B, men komplet logistikstyring. Blue Waters specialister mestrer alle aspekter af transporten – inklusive fuldt overblik og håndtering via vores IT-system Compass Wind, siger Jason Goh.

Transporterne var udfordrende, da de store og tunge komponenter – for eksempel vinger med en længde på 70 meter – krævede nænsom håndtering. Landtransporten gik gennem ujævnt terræn, og vejene måtte opgraderes. Under projektet blev logistik-flowet og Blue Waters team på sitet også udfordret af ekstreme vejrforhold.

- Lastning af de første komponenter startede i Kina i slutningen af 2018, og skovbrande i Tasmanien – forårsaget af den ekstreme hede – udfordrede transporten til siten. Senere i projektforløbet forårsagede is, sne og oversvømmelser andre udfordringer, og vi var nødt til at justere logistikplanen. Vi er ikke herrer over vejret, men vi har stor erfaring i at håndtere de udfordringer, der måtte opstå undervejs i et sådant projekt. Med support fra vores eget interne IT-program, Compass Wind, er vi i stand til at styre et projekt og skabe gennemskuelighed for kunden, lyder det fra Soheil Abdollahi, som er projektchef i Blue Water Singapore.

Gennem de senere år har Blue Water opbygget en stærk position på det australske marked. Firmaet har været involveret i transport og logistik til otte vindmølleparker i landet, blandt andet Stockyard Hill (149 møller) og White Rock (70 møller).

- Vi udvikler fortsat vores ekspertise inden for vindmøllelogistik i Australien og Asien. Og vi har med succes været i stand til at implementere den globale viden og erfaring, som vi har opnået siden vores første engagement inden for den vedvarende energisektor i midthalvfemserne, siger Jason Goh. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128