23948sdkhjf

YX: Nyt truckanlæg i Allerød

Ny placering rammer hul i markedet, lyder det fra YX Erhverv.

Bøgeholm Allé 1 ved motorvejsafkørslen Allerød S bliver hjemsted for den seneste i rækken af YX Erhvervs truckanlæg landet over.

- Vi er rigtig glade for at løfte sløret for det nye truckanlæg i Allerød. Der har længe været stor efterspørgsel på flere anlæg i Nordsjælland. Vi har derfor været på jagt efter den helt rigtige placering, der kan være med til at spare vores chauffører og vognmænd dyrebar tid, så de hurtigt kan komme tilbage på ruten, og her mener vi, den centrale placering på Bøgeholm Allé 1 er et godt match, siger Michael B. Hansen, driftsdirektør i YX Erhverv.

Ambitionen for YX Erhverv er altid at have truckanlæg tæt på landets chauffører og vognmænd. Med den nye placering ved Allerød rammer YX Erhverv et hul i markedet, hvor det nye anlæg skal binde Storkøbenhavn og Nordsjælland endnu bedre sammen og med det allerede eksisterende netværk i Hillerød og Kvistgård, lyder det.

- Den røde tråd i YX Erhverv er at sætte mennesker forrest i alt, hvad vi gør, og give vores kunder den bedste oplevelse. En vigtig komponent i det – foruden et stærkt team og personlig service – er naturligvis, at vi er repræsenteret så bredt som muligt i hele Danmark, så chaufføren eller vognmanden aldrig er i tvivl om, at vi har et anlæg i nærheden, lyder det fra Michael B. Hansen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11