23948sdkhjf

Grøn agenda på SMM

Den store messe slår dørene op til september.

Shippingbranchen er klar til at tage sit slæb i den grønne omstilling, men den kan ikke gøre det alene.

Det er budskabet fra den store maritime messe SMM, der med mottoet ”Driving the Maritime Transition”, der afholdes 8.-11. september, fokuserer på lav-emissions shipping.

- Uden bæredygtighed kan vi ikke overleve i fremtiden, herunder også søfartsbranchen. Vi er nødt til at føre shippingbranchen i en bæredygtig retning, har det lydt fra Kitack Lim, generalsekretær i den internationale søfartsorganisation IMO.

Desuden har Alfred Hartmann, præsident i VDR – det tyske rederiforbund, udtalt:

- Søfartsbranchen kan ikke håndtere udfordringen alene; det rækker simpelthen ud over vores evner. Men vi kan ikke læne os tilbage og vente på, at andre griber ind.

Fremstillingsindustrien er godt på vej til at understøtte bestræbelserne med blandt andet innovative motorer og fremdrivningssystemer samt avancerede energikilder. Disse innovative produkter og koncepter vil udstilles på SMM til efteråret, siger Claus Ulrich Selbach, der bærer titlen Business Unit Director – Maritime and Technology Fairs & Exhibitions hos Hamburg Messe und Congress GmbH (HMC):

- At være i spidsen for den maritime energiovergang er en del af dna’et i SMM, siger han og tilføjer, at det nye motto om at drive den maritime overgang vidner om dette engagement. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114