23948sdkhjf

UPS bestiller 10.000 elbiler

Kurergiganten indgår aftale med Arrival.

UPS (UPS Ventures) har netop investeret en minoritetsandel i Arrival, der fremstiller elektriske- og specialbyggede køretøjer. Ud over investeringen annoncerer UPS et køb af 10.000 elektriske biler, der skal bygges specielt til dem og deres behov. Denne investering giver UPS førsteret på Arrivals elektriske biler.

UPS skal samarbejde med Arrival om at udvikle elektriske køretøjer med Advanced Driver-Assistance Systems (ADAS), der med et elektronisk system hjælper chaufføren under kørsel og parkering. Designet er dermed med til at forbedre kørslen og sikkerheden i bilerne. UPS tester ADAS-funktionen i løbet af 2020.

Juan Perez, UPS’ informations- og ingeniørdirektør:

- UPS fortsætter med at bygge en integreret flåde af elektriske køretøjer kombineret med innovativ large-scale opladningsteknologi. I takt med at megatrends som befolkningsvækst, migration til større byer og E-commerce fortsat stiger stødt, ser vi et behov for at samarbejde med globale partnere, så vi sammen kan løse udfordringer ved blandt andet belastning på vejene og forurening. Både for vores kunder og for samfundet. Elektriske biler er en af nøglerne i strategien om at gøre vores levering mere bæredygtig. Investeringen i Arrival gør det muligt for UPS at samarbejde om design og produktion af en af verdens mest avancerede elektriske leveringskøretøjer, siger han.

Arrival har forholdene og mulighederne til at masseproducere, da de selv producerer flere dele i bilerne. Derudover bruger Arrival lette og holdbare materialer i et design, der er med til at reducere behovet for vedligeholdelse og andre omkostninger ved bilerne.

Denis Sverdlov, administrerende direktør hos Arrival:

- UPS har været en stærk strategisk partner for Arrival. De har givet værdifuld indsigt i, hvordan elektriske leveringskøretøjer bruges på vejene, og – endnu vigtigere – hvordan de bedst muligt kan optimeres for chaufførerne. Sammen har vi arbejdet hårdt på at skabe og skræddersy elbiler, der imødekommer alle UPS’ behov lige fra kørsel til lastning og aflæsning og administration. Vi er glade for at denne investering skaber et endnu tættere bånd mellem vores to virksomheder, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089