23948sdkhjf

Gang i lagerejendomme i Kolding

Autocentralen lejer sig ind i markant industriejendom.

Autocentralen Ejendomme overtager den 1. februar den markante lager- og produktionsejendom i Kolding på Profilvej 1, som de købte før jul. Handlen forløb hurtigt – og køberen blev fundet, uden at ejendommen blev annonceret – og dermed igennem et såkaldt off-market salg, lyder det fra EDC Erhverv.

- Der er godt gang i hjulene i Kolding-området. Autocentralen Ejendomme var den første potentielle køber fra mit netværk, jeg henvendte mig til, og de slog næsten til med det samme. Vi har mange andre potentielle købere i vores kartotek, så der er stor efterspørgsel på nyere lager- og produktionsejendomme som denne i Kolding og omegn, siger John Vogt, erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding, som har stået i spidsen for salget.

Ejendommen er fordelt med et 528 kvadratmeter kontorafsnit, 932 kvadratmeter produktionslokaler og 1189 kvadratmeter lagerlokaler. Det veterinære medicinalfirma Virbac Danmark har tidligere lejet sig ind i hele ejendommen, men fortsætter nu som lejer af kontorafdelingen. Både produktions- og lagerlokalerne skal derfor nu udlejes til én eller flere nye virksomheder, hvilket teamet fra EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding også står for.

- Det er en nyere ejendom opført i 2001, der er højloftet, hvidmalet, har flere ramper og står fuldstændig som ny – og samtidig ligger tæt på motorvejen. Det er eftertragtet for mange virksomheder, så vi glæder os – og forventer – at vi hurtigt vil kunne finde nye glade lejere, siger John Vogt. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126