23948sdkhjf

El:con sender 25 eVito på gaden

Elvarebiler giver værdi i bynære områder, lyder det fra elinstallatøren.

Den landsdækkende el-installatør El:con fortsætter investeringerne mod en mere eldrevet vognpark med tilførslen af 25 nye elbiler. Det sker gennem et trepartsinitiativ mellem Ejner Hessel, Arval og El:con, der gør, at elvarebilen nærmer sig et konkurrencedygtigt alternativ.

Elbilerne har været en intern succes, der giver værdi i de bynære områder og stor tilfredshed hos medarbejderne. Derfor er det ifølge Jesper Knudsen, administrerende direktør i El:con, også naturligt at investere yderligere i en eldrevet vognpark. Det sker med tilførslen af 25 nye CO2-neutrale elbiler, der fordeles rundt i afdelingerne på tværs af landet.

- Vi er kommet langt inden for grøn omstilling og energieffektivitet. Det næste naturlige indsatsområde har været at kigge på vores vognpark, hvor vi allerede har taget de små spæde skridt i en mere energivenlig retning. Det har hele tiden været ambitionen, at vi løbende skal bygge ovenpå det samlede antal af elbiler som erstatning for diesel- og benzinbiler, fordi vi mener, at det er vigtigt, at vi virksomhed påtager os det ansvar at presse på udviklingen, siger Jesper Knudsen og fortsætter:

- I disse år sker der store teknologiske fremskridt, så elbilerne bliver fortsat mere konkurrencedygtige. Jeg tror på, at el-arbejdsbiler er fremtiden, og at de kan blive et reelt alternativ til de biler, der kører rundt i dag, men det kræver fortsat, at hele værdikæden arbejder mod det fælles mål. 

Elbilerne hos El:con er Mercedes-Benz eVito, der er den første elbil i sin klasse, og som kan køre op til 150 km på en enkelt opladning. Med en ladeeffekt på op til 7,2 kW oplades eVito fra 0 til 100 procent på cirka seks timer. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094