23948sdkhjf

Bæredygtig kaffe på biogas-biler

Frode Laursen indgår samarbejde med Arvid Nordquist.

Frode Laursen og Arvid Nordquist har sammen udviklet en løsning med transport af økologisk, bæredygtig kaffe i Stockholm-området ved hjælp af 100 procent biogas.

- Jeg er meget begejstret for det her samarbejde, siger koncerndirektør for Frode Laursen, Thomas Corneliussen, og fortsætter:

- Den grønne omstilling er vigtig, og vi er af den overbevisning, at vi når det bedste resultat, når vi samarbejder med vores kunder om de rigtige løsninger.

Også logistikdirektør i Arvid Nordquist HAB, Peter Dannqvist, er tilfreds.

- Vi er glade for at Frode Laursen tog imod udfordringen og kom frem til en god løsning. Dette er et skridt mod vores mål om at opnå fuldstændig fossil-fri transport og et endnu mere bæredygtigt produkt.

Gaslastbilen skal køre på den gastype, der hedder LBG. LBG er flydende biogas lavet af biologisk materiale, som eksempelvis affald, og man sparer derfor op til 100 procent CO2-udledning.

- LBG er perfekt til denne opgave i og omkring en storby. Ikke alene er den nærmest CO2-neutral, men den er også mere lydsvag end en almindelig dieselbil, hvilket gør den mere velegnet i tæt beboede områder, siger Thomas Corneliussen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125