23948sdkhjf

Strategisk træk hos Krone

Bernard Krone ny formand i den familiedrevne virksomhed.

Bernard Krone, managing partner hos Krone Holding SE & Co. KG, samt Alfons Veer, bestyrelsesformand i Krone Holding Executive Board, er valgt til medlemmer af Krone Holding Supervisory Board. Bernard Krone overtager som formand, mens Alfons Veer får stolen som viceformand.

Bestyrelsesændringerne er et strategisk træk, der sætter Krone Group i position til effektivt at håndtere de mange udfordringer, brancherne inden for landbrugsmaskiner og erhvervskøretøjer møder i dag og fremover, lyder det fra selskabet.

- Krone koncernen omfatter i øjeblikket 102 virksomheder, heriblandt 65 på den operative side, siger Bernard Krone og fortsætter:

- Beslutningen om at blive formand i den mest magtfulde komite i koncernen afspejler mine intentioner om at føre koncernen i den bedst mulige retning. Fra denne position og sammen med mine erfarne ekspertkollegaer i Supervisory Board vil jeg fortsat lede Krone Group. På denne måde kan vi sikre, at vores filosofi opretholdes og bæres fremad, som det er gjort i fire generationer – at søge langsigtet succes og vedvarende, profitabel vækst gennem langsigtet planlægning og indsatser. Som formand i Krone Supervisory Board vil jeg udelukkende fokusere på selskabets strategiske udvikling, mens selskabet holdes på kursen som en innovativ og familiedrevet virksomhed med hovedkvarter i Emsland, Tyskland.

Med Bernard ten Doeschates afgang fra bestyrelsen består den nu af Philip Freiherr von dem Bussche, Wilfried Holtgrave, Bernd Meerpohl, Alfons Veer og Bernard Krone. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141