23948sdkhjf

ITD inviterede til nytårskur

100 gæster til kransekage, champagne og taler.

I går torsdag bød ITD velkommen til nytårskur. Godt 100 gæster var mødt op til arrangementet, der traditionen tro var spækket med taler.

Det lød blandt andet fra Christian Sørensen Madsen, formand i ITD:

- Vi kommer til at sætte rigtig mange nye skibe i søen som led i vores Vækststrategi 2030. Alt sammen tiltag, som skal bidrage til at sikre, at vores erhverv står stærkest muligt rustet i forhold til fremtidens mange muligheder og udfordringer. Vores målsætning er, at Danmark i år 2030 skal have styrket sin position som et internationalt kraftcenter inden for vejgodstransport og logistik. Konkret skal det måles ved et stigende BNP-bidrag til dansk økonomi fra vores erhverv, og det er blandt andet vores ambition, at de danske transportvirksomheder skal være blandt eliten inden for brug af digitale, automatiserede og grønne teknologier, sagde Christian Sørensen Madsen, der desuden hilser EU’s Vejpakke velkommen:

- Overordnet synes jeg, at vi skal glæde os over, at der nu kommer fælles europæiske spilleregler for vores erhverv. Det har vi ventet på længe, og jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til, at de danske transportvirksomheder nok skal klare skærene. Vejpakken kan måske blive det, der gør, at dele af transportopgaverne nu kan vende tilbage på danske biler. Herved kan Vejpakken være med til at skabe vækst for danske transportvirksomheder, hvilket netop er det, som vi i ITD gerne vil måle vores Vækststrategi 2030 på, sagde Christian Sørensen Madsen. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14