23948sdkhjf

TIACA præsenterer bæredygtighedsprogram

Holder ledelseskonference i Budapest.

Når den internationale luftfragtorganisation TIACA holder sin ledelseskonference i Budapest 19.-21. november, bliver det med den officielle lancering af bæredygtighedsprogrammet TIACA Sustainability Program med den første arbejdsgruppe og den første Sustainability Award.

- Bæredygtighed er og burde ligge højt på dagsordenen for os alle, da det er vigtigt for vores fremtid – både vores personlige fremtid og branchens. Bæredygtighedsprogrammet søger at understøtte luftfragtbranchen med den nødvendig transformation og involvere miljømæssige, sociale og forretningsmæssige problemstillinger gennem innovation og partnerskaber. Det er, hvad vi har kaldt 3+2 visionen: Mennesker, planeten, velstand + innovation og partnerskaber, siger Steven Polmans, bestyrelsesformand i TIACA.

Ifølge Vladimir D. Zubkov, generalsekretær i TIACA, handler TIACA’s Executive Summit om at vise den dynamiske natur i luftfragtsektoren og at udvikle dens fremtid.

- Til denne begivenhed er vi glade for at være omringet af de mest erfarne og innovative branchefolk. Det er en mulighed for dem og os at mødes, tænke, designe og beslutte sammen. TIACA er stolt over at være anerkendt som forbindelsen mellem alle branchens interessenter, og dette Executive Summit vil have ét overordnet mål: At bidrage til udviklingen af morgendagens luftfragtbranche, siger Vladimir D. Zubkov, generalsekretær i TIACA. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095