23948sdkhjf

Lærlinge og elever hyldes

ATL leder efter kandidater til elevpriser.

Arbejdsgiverforeningen Transport og Logistik (ATL) leder nu efter kandidater til modtagelse af priserne Transportens Lærlingepris og Transportens Elevpris, der uddeles på ATL’s årsdag i slutningen af maj næste år.

I år gik Transportens Lærlingepris til 24-årige Mads Grue Christensen fra J. Nørgaard Petersen A/S i Taastrup for at have gennemgået en kæmpe udvikling under sin læretid i virksomheden. Transportens Elevpris gik til 25-årige Kristine Bagge Olsen, der med sine innovative tanker formåede at igangsætte et nyt projekt om sporingsudstyr i virksomhedens vognpark under sin elevtid hos DSV Transport i Roskilde.

Virksomhederne har nu igen mulighed for at indstille en lærling og/eller elev, der har gjort indtryk under sin læretid på virksomheden, og dermed er blevet et forbillede for andre unge, der overvejer en karriere i transportbranchen. Indstillingen skal ske i samarbejde med erhvervsskolen.

- Det er lærlinge og elever, der skal drive transportbranchen fremad, og derfor er det vigtigt at sætte fokus på succeshistorier og rollemodeller, der brænder for deres erhverv, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

En virksomhed kan indstille en kandidat til Transportens Lærlingepris, hvis medarbejderen har bestået svendeprøven som godschauffør, kranfører, mekaniker eller lager- og terminalarbejder. Transportens Elevpris uddeles til en medarbejder, der har bestået fagprøve inden for administration, handel, logistik eller spedition. Kandidaterne skal have afsluttet deres uddannelse mellem 1. marts 2019 og 1. marts 2020. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128