23948sdkhjf

50 år med kraner og hydraulik

Give Kranservice-grundlægger Viggo Hansen fejrer jubilæum.

19. november er det 50 år siden, at grundlæggeren af Give Kranservice, Viggo Hansen, startede sin karriere inden for lastbilkraner og hydraulik. Det fejres med en jubilæumsreception på lørdag den 16. november kl. 12-16 hos Give Kranservice på Fynsvej i Brande.

Blev selvstændig

Efter små 20 år som lønmodtager hos forskellige virksomheder i kran- og lastbilbranchen sprang Viggo Hansen 15. januar 1988 ud som herre i eget hus og etablerede Give Kranservice. Således er det altså nu 31 år siden, han etablerede Give Kranservice, der har specialiseret sig i salg og service af store Palfinger-kraner, men også monterer kraner af andre fabrikater efter kundernes ønsker.

- Transportbranchen er jo meget konjunkturafhængig, så det er både gået op og ned med aktiviteterne. I 2008/-09, da det var værst, måtte vi desværre fyre folk, men vi har altid kunne holde skindet på næsen, fastslår Viggo.

Viggos to sønner Henrik og Sonny er begge trådt ind i virksomheden for henholdsvis 27 og 22 år siden, og siden 2007 har ejerskabet været delt ligeligt mellem Viggo, Henrik og Sonny. Henrik arbejder især på service-siden, mens Sonny med titel af direktør blandt andet har ansvaret for driften og salget.

Viggo har i de senere skåret noget ned fra de 50+ ugentlige arbejdstimer, da han løb stærkest, og nu undgår han så vidt muligt at blande sig i driften. I stedet svæver han over vandene fra mandag til torsdag og tager sig især af forefaldende arbejde på værkstedet og kundepleje. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14