23948sdkhjf

Ny chef for Porsches TMS-selskab

Christian U. Haas tiltræder som CEO for PTV Group.

45-årige Christian U. Haas tiltrådte 1. november som ny administrerende direktør for PTV Group, datterselskabet af Porsche SE., der udvikler intelligente softwareløsninger til transport- og logistikbranchen.

Haas fuldender dermed skiftene på de øverste ledelsesposter, der også omfatter tiltrædelsen af Peter Overmann som ny teknologidirektør (CTO) og Klaus Lechner som ny økonomidirektør (CFO).

- I Christian Haas har vi fået en administrerende direktør for PTV Group, der kommer med 20 års ledelseserfaring i software- og teknologiindustrien. Den nye ledelse har fået til opgave at styrke den teknologiske lederskab og accelerere vækstraten i PTV Group, siger Philipp von Hagen, bestyrelsesformand i PTV Group og bestyrelsesmedlem i Porsche Automobil Holding SE, Stuttgart.

Christian U. Haas:

- PTV Group er en virksomhed med fremragende prospekter og en god kundebase. Jeg ser frem til den nye rolle, og jeg er overbevist om, at PTV Group er et selskab med et stærkt hold og betragteligt potentiale i et marked, der er vigtigt i et samfundsmæssigt perspektiv, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156