23948sdkhjf

DHL udvider netværk i Cypern

Koncernen spreder Parcel Union-netværket.

DHL eCommerce Solutions og det cypriotiske kurerselskab ACS Air Courier Services Ltd. har indgået partnerskab. Fra oktober i år har ACS været en del af DHL’s Parcel Union, et internationalt partnerskabsprogram, der tilbyder ”Parcel Connect” – en standardisering af pakkelevering og -returnering på tværs af Europa.

Samarbejdet med ACS Air Courier Services i Cypern styrker således de grænseoverskridende services til e-handels kunderne i Europa, lyder det.

- I ACS Air Courier Services har vi en strategisk partner, der gør os i stand til at tilbyde en forbedret service i Cypern, skræddersyet til vores e-handels kunders behov. Vores partnerskabsmodel ”Parcel Union” er nu tilgængelig på 27 markeder, og vi vil udvide netværket til alle markeder i den europæiske union i rette hastighed, siger Alexander Schmitz-Hübsch, vicepræsident for Product Management Connect hos DHL eCommerce Solutions.

Ved hjælp af Parcel Union vil kunder i Cypern kunne modtage pakke-notifikationer via sms eller e-mail og specificere et bestemt leveringstidspunkt eller -lokation via en app.

Alkis Matsis, administrerende direktør i ACS Air Courier Services:

- Vi er meget begejstret omkring vores nye samarbejde og at blive medlem af DHL’s europæiske pakkenetværk. Ved at udnytte vores omfattende tilstedeværelse over hele øen, inklusive 40 servicepunkter og 70 leveringskøretøjer, giver partnerskabet os muligheden for at vokse yderligere i den europæiske e-handels leveringsbranche, hvad angår både import og eksport, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125